Berichten

Op 14 april 2019 (Palmzondag) vindt het evenement plaats in Zevenbergen wat je niet mag missen. De intussen vermaarde Passion, die al jaren te zien is op TV, wordt nu live uitgevoerd in Zevenbergen.

Met Kim de Looper en Andor José, als Maria en Jezus!  Een veelbelovende cast en orkest met ondersteuning van een samengesteld koor, wordt de processie door het hart van Zevenbergen gelopen. De processie eindigt in de Bartholomeus kerk waar iedereen van harte welkom is om dit schouwspel live te zien en horen.

Kortom een spektakelstuk van ongekende omvang waar je zeker bij moet zijn.

Op de website www.passionvanzevenbergen.nl kunt u het verloop van de organisatie van dit evenement volgen. Tevens zullen er flyers en posters in openbare gelegenheden te zien zijn met informatie omtrent de Passion van Zevenbergen.

We moeten veel zaken regelen en bouwen aan decors en vragen daarom belangstellenden om te helpen. Aanmelden bij Anneke Wijne f.s.a.wijne@hotmail.com

Donaties

We zijn druk bezig met onze vrijwilligers om de uitvoering van de Passion in Zevenbergen belangeloos mogelijk te maken. Daarbij is het ook wenselijk om financieel ondersteunt te worden voor het aankopen van licenties (zang en muziek) en materialen om b.v. een mooi kruis te kunnen maken.
Indien jullie zo goed willen zijn ons met een donatie te ondersteunen kan dat via onderstaande link:
donatie Passion van Zevenbergen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *